Actualitat

El passat mes de desembre vam anar de passeig pel barri de Sarrià amb els alumnes de Sant Ignasi i vam compartir una experiència molt enriquidora per totes dues escoles.

[+]

Avui hem cel·lebrat el nostre dinal de Nadal! Un gran aperitiu, canalons nadalencs i polvorons i turrons!! Us desitjem unes bones festes de Nadal! 

[+]

La sortida es va dur a terme a l'aula interactiva del museu de la música de Barcelona el 12 de desembre. Vam anar tots els alumnes de classe excepte la Paula, i els acompanyants van ser el mestre, dos educadors i quatre voluntaris de l'escola St. Ignasi. La sortida va ser molt significativa per a tots els participants, els nostres alumnes a través de la música i la vibració van connectar amb els voluntaris de l'escola St. Ignasi i van compartir a través de la música un moment únic i màgic. Així doncs, la valoració de la sortida és molt positiva.

[+]

Mira el TRAM 22/12/2017

La sortida es va realitzar a les cotxeres de Sant Joan Despí el  de desembre. Vam anar tots els alumnes de la classe, l'educadora, la mestra i quatre voluntaris de l'escola Sant Ignasi. La sortida va ser positiva, perquè consistia en explicar a través d'un conte i d'un breu recorregut per les cotxeres el funcionament del Tram. Els alumnes van estar molt atents i van participar a les explicacions que ens va fer la Montse.

[+]