Notícies de l'Escola

Aquest curs han estat les primeres colònies de l'AIS, realitzades els dies 13 i 14 de juny a l'alberg INOUT(Vallvidrera), amb una estada de dos dies.El primer dia vam anar al Parc d'atraccions del Tibidabo i el segon vam gaudir de la natura al pantà de Vallvidrera. La valoració general que s'ha fet és positiva perquè s'han assolit tots els objectius i han gaudit de les activitats proposades. Han assistit tots els alumnes, els quals han participat activament i amb interès, on s'ha fomentat la convivència, la cooperativitat, l'ajuda entre ells, l'autonomia personal i la descoberta de la natura

[+]

Sant Jordi 26/04/2018

El dia de Sant Jordi vam anar a fer una passejada conjunta de tota l'escola amb els alumnes de Sant Marc on vam poder assistir a l'expossició 41 roses, 41 estats d'ànim i copsar l'ambient festiu en el barri de Sarrià.

[+]

El passat dia 19 d'abril vam celebrar la festa de la primavera on les famílies estaven convidades. Vam aprofitar la proximitat de Sant Jordi per fer una representació amb un toc de cultures del món. Ens ho vam passar molt bé i vam comptar amb l'ajuda dels alumnes de Sant Marc que aquest any estan especialment implicats en les activitats de l'escola Estimia. Les famílies van participar de la festa i vam poder fer una bonica trobada.

[+]

L'empresa TENO ens ha obsequiat amb l'espectacle de titelles de Mill el Conill on els nostres alumnes s'ho van passar d'alló més bé tot aprenent el què és una alimentació saludable.

[+]

El passat 12 d'abril vam anar a veure la pel·lícula Camino a la escuela al Caixa Forum on vam poder comprovar com 4 alumnes d'arreu del món afronten el seu camí a l'escola amb realitats molt desfavorides i diferents a les experiències dels nostres alumnes. Vam compartir l'activitat amb altres alumnes d'altra escola ordinària i vam trobar molt enriquidor el debat previ i posterior on els nostres alumnes van participar activament i es van fer amb l'auditori explicant la seva pròpia experiència quant al seu camí diari a l'escola.

[+]
Pàgina 1 de 19