Noticias de la Escuela

Aquest desembre la Revista Sobreruedas que publica l'Institut Guttmann inclou un article redactat per l'Escola en el que s'exposa la intervenció del servei de CEEPSIR de l'Escola Estimia.

 

Aqui podeu accedir a la revista.

 

 

[+]

La setmana passada el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya va convocar als centres d’Educació Especial per donar instruccions específiques per la obertura de les Escoles d’Educació Especial. Us facilitem els punts que ens semblen més rellevants en l’annex 1.

En aquestes instruccions es demana als centres escolars que dissenyin un Pla d’obertura que haurà de ser aprovat per Inspecció del centre i posterior informació al Consell Escolar.

És per això que, un cop presentat el nostre Pla, que en el nostre cas ha estat amb dos documents separats, Escola i AIS,  i aprovat per l’Inspector de l’escola i informat el Consell Escolar, procedim a penjar-los al web.

Podeu trobar el Pla d'Obertura a: https://fundacioestimia.org/escola/documents-escola

[+]

Aquest curs han estat les primeres colònies de l'AIS, realitzades els dies 13 i 14 de juny a l'alberg INOUT(Vallvidrera), amb una estada de dos dies.El primer dia vam anar al Parc d'atraccions del Tibidabo i el segon vam gaudir de la natura al pantà de Vallvidrera. La valoració general que s'ha fet és positiva perquè s'han assolit tots els objectius i han gaudit de les activitats proposades. Han assistit tots els alumnes, els quals han participat activament i amb interès, on s'ha fomentat la convivència, la cooperativitat, l'ajuda entre ells, l'autonomia personal i la descoberta de la natura

[+]

Sant Jordi 26-04-2018

El dia de Sant Jordi vam anar a fer una passejada conjunta de tota l'escola amb els alumnes de Sant Marc on vam poder assistir a l'expossició 41 roses, 41 estats d'ànim i copsar l'ambient festiu en el barri de Sarrià.

[+]

El passat dia 19 d'abril vam celebrar la festa de la primavera on les famílies estaven convidades. Vam aprofitar la proximitat de Sant Jordi per fer una representació amb un toc de cultures del món. Ens ho vam passar molt bé i vam comptar amb l'ajuda dels alumnes de Sant Marc que aquest any estan especialment implicats en les activitats de l'escola Estimia. Les famílies van participar de la festa i vam poder fer una bonica trobada.

[+]
Página 1 de 20