Noticias de la Fundación

Els Makers del taller Estimia han dissenyat en 3D l'estrella per decorar l'arbre de Nadal de la residència!! Mireu què bonic ha quedat!!

 

[+]

Ens plau comunicar-vos que hem signat un acord de col·laboració amb el Rotary Club de Barcelona Sarrià per tal de desenvolupar projectes en favor de les persones que atenem a Estimia.

En bre us podrem informar de les activitats que farem de la mà d'aquesta prestigiosa entitat del territori.

 

 

[+]

Aquest cap de setmana ens trobareu al Market del PoloPark, amb els nostres productes artesanals i una mostra d'algunes pintures dels artistes del Taller!! També hi haurà concerts, food trucks i moltes activitats pels més petits!! Us hi esperem!!

[+]

Fruit de la col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat, i les empreses HP i IMAGINA, tenim el plaer d'estar presents durant les properes setmanes al passadís de la parada de Sarrià de Ferrocarrils.

D'aquesta manera ens donarem a conèixer entre tots aquells que passin per Sarrià!

 

 

[+]

Juntament amb altres entitats del districte, hem participat en la Pancarta del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que té una llargària de 5 metres i la trobem penjada a la façana de la Seu del Districte!! Ha quedat genial!!

[+]
Página 1 de 10