Noticias de la Fundación

 

El passat divendres 10 de Maig la nostra presidenta y gerent van estar presents a l'entrega dels ajuts de la Fundación Inocente Inocente. Aquesta entitat en col·laboració amb TVE i Fundació Telefónica organitza cada any un programa de televisió humorístic i una gala amb la que recapten diners per ajudes a projectes asistencials que impliquin a nens i nenes. Enguany el motiu era la discapacitat i com a fundació vam presentar el nostre projecte de Respir infantil. El nostre projecte ha estat beneficiari de 10.000€ que anirán a l'execució del programa de respir i suport familiar per a infants i joves d'aquest 2019.

Gràcies Inocente Inocente!

[+]

Enguany tot i la pluja i el mal temps hem tornat a posar paradeta de Sant Jordi.

Aquest cop Estimia ha estat present en dues paradetes!

La primera, com d'altres anys, ha estat la paradeta davant de la Residència. Aquest cop a banda de la ja tradicionals roses de Sant Jordi naturals, el Taller ha preparat punts de llibre i llapissos amb motius de Sant Jordi fets amb la "Pepa", la nostra impresora 3D!!!

La segona paradeta, organitzada per l'AMPA de l'Escola , està situada al Passeig de Sant Joan 16 , gràcies a la col·laboració del Bar Arc de Trionf!

No us quedeu sense roses!

 

 

[+]

Aquest matí una representació de la Residència i del Centre Ocupacional Estimia han participat en la manifestació convocada per l'AEES DINCAT en favor de les millores de finançament dels Centres Ocupacionals, Residències i llars Residències i Centres Especials de Treball.

Prop de 5.000 persones han omplert els carrers de Barcelona sota el lema 10 anys congelats.

[+]

Avui hem celebrat el nostre tradicional concurs de mones.

Enguany ha estat el segon any en que han participat tots tres serveis: Escola, Centre Ocupacional i Residencia.

Un any més el jurat ho ha tingut molt dificil per repartir els premis, que finalment han estat:

Premi a la mona més original a l' Escola amb el ram de xocolata amb fotografies dels alumnes

Premi a la millor el·laboració per a la Residència per la mona camp de petanca de primera divisió

Premi al millor concepte per a la mona del Taller pel puzzle de la Fundació Estimia.

 

 

[+]

Ja tenim la loteria de Nadal per aquest 2018!!!

Com l'any passat per cada butlleta de 2,5€ participem 1€ al número 53.806 i 88.325 ( un a cadascun). es 0.5€ de donatiu van destinats a les activitats de l'Escola, el Taller i la Residència!

Podeu trucar-nos al 932042269 per reservar els vostres talonaris o passar a buscar les vostres butlletes al Carrer Anglí 50 o a Via Augusta 370!

Aquest any segur que toca!!!

[+]
Página 1 de 7