Noticias de la Fundación

Fruit de la col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat, i les empreses HP i IMAGINA, tenim el plaer d'estar presents durant les properes setmanes al passadís de la parada de Sarrià de Ferrocarrils.

D'aquesta manera ens donarem a conèixer entre tots aquells que passin per Sarrià!

 

 

[+]

Juntament amb altres entitats del districte, hem participat en la Pancarta del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que té una llargària de 5 metres i la trobem penjada a la façana de la Seu del Districte!! Ha quedat genial!!

[+]

Ahir vam tenir l'honor de rebre la Medalla d'Honor de l'Ajuntament de Barcelona. La Presidenta de la Fundació Estimia, Montse de Tudela  va recollir el guardó  de mans de l 'alcaldessa de Barcelona, la Sra. Ada Colau, en nom de tota la familia Estimia.

Enhorabona a tots els que fomem part de l'equip Estimia, families, usuaries, professionals i voluntaris!

 

Aquí trobareu un enllaç al video

 

 

[+]

Després de més de vint-i-cinc anys de dedicació a la Fundació, avui acomiadem a la Josefina Rocamora, que deixa les seva tasca com a directora del Centre Ocupacional per emprendre una nova etapa personal. Li desitgem molta sort i felicitat en aquesta nova etapa que comença...

Moltes gràcies per tot Josefina, et trobarem a faltar!!

[+]

El passat més de juliol el Ple del Consell Municipal de Barcelona va guardonar, entre d'altres entitats i persones, a la Fundació Estimia amb la Medalla d'Honor de Barcelona com a reconeixement per la tasca duta a termes en l'atenció a les persones amb discapacitat i a les seves famílies.

En el moments que vivim és un plaer rebre aquest reconeixement és per això que aquesta medalla la dediquem a totes els alumnes, persones ateses, families, professionals i voluntaris de la Fundació que són els que han fet possible aquesta distinció.

Moltes gràcies!!!

Aqui trobareu la noticia.

[+]
Página 1 de 9