Noticias de la Residencia

 

Els passat dimarts 19 i dijous 21 vam anar d'excursió a la platja de Nova Icària de Barcelona amb un grup de residents. Aquesta activitat la vam relitzar en el marc de les Activitats Terapèutiques que estem realitzant des de 2020 per sortir al màxim de les instal·lacions.

Vam poder gaudir d'un bany refrescant amb gràcies al servei de bany assistit de l'Ajuntament de Barcelona.

Moltes gràcies!!!

[+]

Gràcies a la intervenció de la Pepi, cuidadora de la residència, al programa "Atrévete" de  Cadena Dial en el dia internacional de la infermeria, la Residència Estimia a rebut 80 tasses del programa per a tots l'equip i residents!

 

A través d'aquest enllaç podeu accedir al tall de programa

Gràcies Pepi!!

 

[+]

El Servei d'Atenció Residencial Estimia, la nostra "Resi", està oberta i atenent als Residents que estan tots bé. Estem extremant les mesures d'higiene i hem limitat la mobilitat entre plantes per evitar contagis. L'equip de cuidadores està donant-ho tot per a que aquestes setmanes passin ben ràpid. Moltes gràcies a tots els professionals que estan al peu del canó, a les famílies que ens doneu suport des de casa i sobretot als residents que estan portant-se amb una gran exemplaritat.

 

[+]

El passat dimecres 24 de Juliol, un grup de quatre residents de la Residència Estimia vam anar a passar el matí a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. Allà vam poder gaudir d'una visita guiada pel museu del Barça i a més també vam poder entrar al camp i confirmar com impressiona i com de gran és el camp on es juguen tots els partits. Agraïm especialment al Futbol Club Barcelona i al Museu del Barça que ens han acollit i acompanyat molt amablement.

[+]

 

El pasat dia 23 de Maig un grup de 7 residents de la Residència Estimia vam visitar la Sagrada Família. Vam poder gaudir de la visita a la basílica i descobrir els seus vitralls i sostres impresionants!. Vam acabar amb un pic nic a les afores del temple per poder gaudir les vistes de les portalades.

[+]
Página 1 de 8