ACTIVITATS DE LLEURE I RESPIR 2019

Gràcies al suport de Departament de Treball Afers Socials i Família ( subvenció a càrrec del 0.7% de l'IRPF) i de l'Ajuntament de Barcelona (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat) oferim activitats de Lleure Inclusiu i Respir per a infants, joves i adults amb discapacitat física i intel·lectual. L'objectiu de les activitats és afavorir el respir de les famílies i potenciar l'oci de les persones amb més necessitats.

Les activitats poden ser :

  • Lleure Inclusiu: activitats en dissabte, sense pernoctació de 10:00 fins a les 19:00
  • Respir de cap de setmana: Sortides de cap de setmana de divendres 16:30 a diumenge 15:30

En totes dues un equip de monitors acompanyen els participants durant tot el dia per realitzar les activitats i atendre les seves necessitat.

ACTIVITATS PER A JOVES I ADULTS MAJORS DE 18 ANYS

LLEURE INCLUSIU

Realitzarem sortides per la ciutat de Barcelona des d'una vessant inclusiva i socialitzadora, per exemple: Anirem a fer  visites culturals, activitats d'oci jove/adult i sortides per la ciutat de Barcelona

Horari de l'activitat: de 10:00 a 19:00. El nombre màxim de participants és de 8 i els acompanyaran un equip de 6 monitors amb experiència.

El preu de cada dissabte és de 10€ ( dinar inclòs, no inclou el transport fins al lloc de trobada)

RESPIR DE CAP DE SETMANA

Sortides de divendres a diumenge, ens allotjarem a l'Hotel Ametlla de mar, un hotel situat a l'Ametlla de Mar enfront de la platja, amb dos piscines i totalment adaptat i accessible.

El preu de cada sortida és de 75€ ( inclou el Transport d'anada i tornada)

ACTIVITATS PER A INFANTS I JOVES MENORS DE 18

LLEURE

Realitzarem activitats adreçades a infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual a les instal·lacions de la Fundació del carrer Anglí, 50.

Són activitats de lleure que inclouen una sortida pel barri si el temps ho permet. Alguns exemples d’activitats són: Jugar i fer gimcana a un parc de Sarrià, jugar al Sing Star, taller de brioix i pastissos, fer jocs d’aigua.

L'horari de l'activitat és de 10:00 a 19:00. El nombre màxim de participants és de 8 i els acompanyaran un equip de monitors (6-8) amb experiència.

El preu de cada dissabte és de 20€ (dinar inclòs). El preu inclou el transport porta a porta, aquest està condicionat a la organització de la ruta d'anada i tornada.

 RESPIR DE CAP DE SETMANA

Sortides de divendres a diumenge en les que anem al Más l'Auró i a Viladoms de Baix, una de les poques cases de colònies totalment adaptada i accessible on gaudirem de la natura més pròxima. Es faran activitats amb cavall, hort, piscina i molt més.

El preu de cada sortida és de 70€ ( inclou el transport d'anada i tornada)

 Per a mes informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.