ACTIVITATS DE LLEURE I RESPIR

Gràcies al suport de Departament de Drets Socials (subvenció a càrrec del 0.7% de l'IRPF), de l'Ajuntament de Barcelona (Institut Municipal de Persones amb Discapacitat) i de la Fundació "La Caixa", oferim activitats de Lleure Inclusiu i Respir per a infants, joves i adults amb discapacitat física i intel·lectual. L'objectiu de les activitats és afavorir el respir de les famílies i potenciar l'oci de les persones amb més necessitats, on un equip de monitors especialitzats, acompanyen als participants durant tot el dia per realitzar les activitats i atendre les seves necessitat.

Què oferim?

  • Respir de cap de setmana: Sortides de cap de setmana de divendres 16:30 a diumenge 15:30

 

ACTIVITATS PER A JOVES I ADULTS MAJORS DE 21 ANYS

RESPIR DE CAP DE SETMANA

Sortides de divendres a diumenge, ens allotjarem a cases de colònies, hotels o albergs de Barcelona o els voltants. Totalment adaptats i accessibles.

 

ACTIVITATS PER A INFANTS I JOVES MENORS DE 21 ANYS

RESPIR DE CAP DE SETMANA

Sortides de divendres a diumenge en les que anem a cases de colònies o albergs de Barcelona o els voltants.  gaudirem de la natura més pròxima.

 

Per a mes informació i reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.