Activitats del Taller

Mitjançant  les activitats programades potenciem la capacitat d’elecció, les relacions interpersonals i el creixement personal per aconseguir major autonomia i seguretat.

Oferim  els suports necessaris a cada usuari, tant en la ocupació terapèutica com en les activitats d’ajust personal i social.

LES ACTIVITATS QUE REALITZEM SÓN:

ARTESANIA /CERÀMICA/ ESMALTS /PINTURA: Al nostre taller d’artesania dissenyem i produïm articles artesanals únics i de qualitat. Amb la compra dels nostres productes afavoriu  la integració socio-laboral de les persones amb discapacitat.

Aquest són alguns dels articles : Guarniments  de Nadal i per la llar, bijuteria,regals d’empresa, detalls commemoratius, per casaments, batejos, papereria... 

Feu-nos la vostra proposta i tindreu el vostre disseny personalitzat.

MANIPULATS: Diferents feines de muntatge i envasat  que permeten el treball en equip i fomentar els hàbits laborals .

DISSENY I IMPRESSIÓ EN 3D: cursos per aprendre a dissenyar allò que necessitem i ens agradaria. Desprès la impressora 3D ho fa realitat.

HORT I JARDINERIA:  Conreant l'hort adaptat i essent responsables del manteniment del jardí del centre és una manera  fomentar el respecta al medi ambient i fomentar  i  d’adquirir nous coneixements .

TALLER DE MEMÒRIA I ESTIMULACIÓ COGNITIVA: Tenen com objectiu mantenir i millorar les habilitats cognitives i la comunicació en funció de les necessitats de cada persona.

RELAXACIÓ I ESTIMULACIÓ BASAL: En aquest espai es treballa a través dels estímuls sensorials la consciència corporal i la percepció de diferents sensacions  en un entorn adaptat utilitzant elements com olors,música, textures, llum..

ESPORT: Es realitzant activitats esportives adaptades a les possibilitats i necessitats individuals en instal·lacions esportives del districte i al propi centre ( Petanca, Basket, Manteniment físic,etc.).

 ACTIVITATS D’OCI I LLEURE / SORTIDES: Es  realitzen diferents tallers (música, cuina, lectura, costura  etc...) així com sortides per la ciutat tot amb un caire lúdic orientat a fomentar la convivència i la participació.